Zakelijk

Bij BBQ Specialist staat de klant centraal van A tot Z. Onderstaand ziet u hoe wij in 5 simpele stappen kunnen bijdragen aan het succes van uw evenement.

Het eerste contact
Wanneer u telefonisch contact opneemt of informatie aanvraagt via de e-mail, staat BBQ Specialist u snel en deskundig te woord. Een afspraak is snel gemaakt en verplicht u tot niets. Uiteraard kunt u ook volstaan met een aanvraag per e-mail voor meer informatie of een offerte.

De offerte
Na de inventarisatie van uw wensen, komt BBQ Specialist snel met een passende offerte. Wij denken graag met u mee.

De bereiding en het transport
Alle verse ingrediënten worden kort voor uw evenement vers bereid. Met onze koelcontainers worden de gerechten altijd snel en vers op de plaats van bestemming gebracht op uw afgesproken tijdstip.

Het 'moment suprême'
Op dit moment wordt de kroon op het werk gezet van alle voorbereidingen die in nauwe samenwerking met u hebben plaatsgevonden. Uw gasten genieten volop van de opgediende gerechten van de barbecue. Als initiatiefnemer krijgt u vele complimenten.

Nazorg en evaluatie
Na afloop van het feest of de bijeenkomst neemt BBQ Specialist nog even contact met u op om nog even na te praten. Uiteraard staan wij ook open voor uw opmerkingen en suggesties om het de volgende keer (zo nodig) nog beter te doen.